Echt Veilig
Direct persoonlijk contact?
Bel 078-6105922

Veilig wonen, veilig werken, daar gaan we voor!

Alarmsysteem voor uw appartement

Het feit dat u 5 hoog in een appartement woont, is helaas geen garantie dat een inbreker aan uw woning voorbij gaat. Echtveilig heeft alarmsystemen voor de kleinste studio’s, tot aan complete appartementencomplexen.

Alarmsysteem voor uw woonhuis

De gemiddelde inbreker zal een woonhuis voorzien van een gecertificeerd alarmsysteem links laten liggen. Mocht hij onverhoopt toch een poging wagen, zullen zijn daden met een alarmsysteem van Echtveilig bruut worden verstoord.

Alarmsysteem voor uw bedrijf

Bedrijfsbeveiliging is een vak apart, een vak dat door onze TBV gecertificeerde monteurs tot in detail wordt beheerst. Een klein winkelpand, een grote fabriekshal of compleet bedrijventerrein, Echtveilig is uw professionele partner.

Wat kan er met de beveiligings-app?

Met de beveiligings-app van het Highline-alarmsysteem kunt u op afstand uw apparaten volgen en bedienen.

Eenvoudig in gebruik

De beveiligings-app is net zo eenvoudig in het gebruik als onze alarmsystemen. Met één druk op de knop schakelt u het alarmsysteem in of uit. U kunt zelfs op afstand de garagedeur openen of sluiten.

Meldingen van gebeurtenis

Push-meldingen op uw telefoon waarschuwen u onmiddellijk als er sprake is van een inbraakalarm, brandmelding, CO2 uitbraak, wateroverlast, maar ook over bijvoorbeeld een temperatuurschommeling.

Actuele informatie

Gratis sms-berichten, e-mails en/of pushnotificaties van alle meldingen. U hoeft alleen maar op uw telefoon te kijken om te zien wat er aan de hand is, of welke gebruiker het systeem heeft in of uitgeschakeld.

Gratis advies? Bel 078-6105922 of maak een afspraak.

Kies voor Veiligheid en Zekerheid.