Echt Veilig
Direct persoonlijk contact?
Bel 078-6105922

Gebruikersgemak: automatische detectie of een druk op de knop

Wanneer er sprake is van rookontwikkeling of brand wordt u automatisch op de hoogte gesteld via de app of de optionele meldkamer. Uiteraard zal ook de sirene gaan. Ziet u de onverhoopte brand eerder dan de detectoren? Met een druk op de knop activeert u het brandalarm!

Een brandmeldsysteem

Als er onverhoopt brand is bij u in het pand, is het zaak dit zo snel mogelijk te detecteren. Uiteraard staat de veiligheid van uw personeel voorop, maar ook de bescherming van uw inventaris en het pand zelf is zeer belangrijk. U wilt immers na zo’n voorval direct weer de bedrijfsactiviteiten kunnen oppakken. Een professioneel brandmeldsysteem kan hierbij helpen. Ons brandmeldsysteem bestaat uit één of meerdere rookmelders die gekoppeld zijn aan een centrale unit. Deze zorgt voor doormelding naar een meldkamer of naar de app op uw smartphone.  Als u de brand sneller detecteert dan de geplaatste rookmelders, kunt u gebruik maken van de brandmeldknoppen.

Het plaatsen van rookmelders is maatwerk en vakwerk, het is derhalve verstandig om één van onze adviseurs de situatie te laten opnemen.

Brand en inbraakalarm in één systeem!

U kunt het brandmeldsysteem uitbreiden met één of meer alarmcomponenten zoals bewegingsmelders en magneetcontacten om er een compleet en goedgekeurd alarmsysteem van te maken.

Bewegingsmelder

Raam-/deurcontact

Glasbreukmelder

Gratis advies? Bel 078-6105922 of maak een afspraak.

Kies voor Veiligheid en Zekerheid.