Echt Veilig
Direct persoonlijk contact?
Bel 078-6105922

Uw bedrijf Echtveilig tegen inbraak en brand

Het beveiligen van winkels, kantoren en andere bedrijfsruimtes is meer dan het plaatsen van een alleen een alarmsysteem en is voor ieder bedrijf weer anders. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk te weten onder welke risicoklasse uw bedrijf valt en zullen er bij ieder bedrijf andere wensen zijn wat betreft de functionaliteit en het bediengemak.

Altijd controle met de Echt Veilig app.

U hoeft niet op kantoor te zijn om uw alarm te bedienen of het licht uit te doen. Alle functies van het Echtveilig Highline alarmsysteem kunt u op afstand bedienen via de Echtveilig-app (mobiel en web). Zo kunt u bijvoorbeeld met één enkele opdracht het alarm aanzetten en direct de roldeur laten zakken.

Meer informatie chevronRight icon

De oplossing tegen inbraak

Het alarmsysteem beschermt u tegen ongeautoriseerde toegang tot gebouwen en vereenvoudigt alledaagse handelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld het toegangshek van het parkeerterrein openen door met uw koplampen te knipperen, of lichten in bepaalde ruimtes op afstand bedienen. Gebruik het systeem als controle op in- en uitschakeltijden of geef alleen aan geautoriseerd personeel toegang tot specifieke ruimtes.

Gratis advies? Bel 078-6105922 of maak een afspraak.

Kies voor Veiligheid en Zekerheid.