Echt Veilig
Direct persoonlijk contact?
Bel 078-6105922

Heeft u altijd zicht op uw woning of bedrijf?

Camera's bij uw appartement?

Een camerasysteem in de gemeenschappelijke ruimtes van een appartementencomplex heeft een goede afschrikwekkende werking en kan bij conflicten of diefstallen opheldering bieden. Tevens zijn de kosten laag wanneer deze gedeeld worden met alle leden van de VvE.

Camera's bij uw woonhuis?

Op uw werk of op vakantie zien wat er in en om uw woning gebeurt? Met een camerasysteem van Echtveilig heeft u altijd en overal toegang tot haarscherpe live-beelden en opnames. Dit alles met de app op uw smartphone of via internet.

Camera's bij uw bedrijf?

Wilt u een globaal overzicht over uw bedrijventerrein of juist heel specifieke personen of kentekens herkennen? Met een op uw situatie aangepast camerasysteem van Echtveilig heeft u haarscherp beeld op alles wat u wilt zien.

Wat kan er met de camera-app?

Met de app van het Highwatch camerasysteem kunt u op afstand beelden bekijken en instellingen wijzigen.

Eenvoudig in gebruik

Met de camera-app bent u slechts een druk op de knop verwijderd van haarscherpe camerabeelden. Een duidelijk overzichtsscherm toont u alle camera's in één oogopslag.

Live en opgenomen beelden bekijken

Zien wat er op dit moment gebeurt in en om uw pand, of juist wat er 3 weken geleden is voorgevallen. Dit alles vanaf de andere kant van de wereld.

Bediening en instellingen

Uw camera's bedienen of interne instellingen wijzigen? U hoeft niet met complexe software in de weer. Alles kan worden ingesteld via de camera-app.

Gratis advies? Bel 078-6105922 of maak een afspraak.

Kies voor Veiligheid en Zekerheid.