Echt Veilig
Direct persoonlijk contact?
Bel 078-6105922

Camerabeveiliging in 4 stappen

De 1e stap: Professioneel advies.
Goede camerabeveiliging begint met een gedegen advies. Dit komt tot stand door uw wensen te combineren met onze expertise en producten.

De 2e stap: Hoogwaardig camerasysteem.
De kwaliteit van onze systemen is essentieel. Onze Highwatch camera’s voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De 3e stap: Professionele installatie.
De installatie wordt uitsluitend uitgevoerd door onze eigen ervaren en gediplomeerde monteurs, daarom werkt alles zoals het moet.

De 4e stap: Altijd zicht op uw appartement.
U heeft 24/7 zicht op uw appartement. Met de opgeslagen beelden beschikt u direct over bewijslast. Beter bewijs is er niet.

Vraag een offerte aan!

De preventieve werking van camerabeveiliging

Door de preventieve werking van de aanwezige Highwatch camera's kunt u veel problemen voorkomen of juist achteraf problemen oplossen. Denk bijvoorbeeld aan de fietsenstalling, parkeergarage, gemeenschappelijke entree, berging of trappenhuis. Highwatch camerasysteem; de naam zegt al genoeg! Voor degene die kiest voor topkwaliteit en loepzuivere beelden. Onze Highwatch camera's zijn vandaalbestendig en voorzien van infrarood verlichting, zodat u ook 's nachts heldere beelden heeft. De opgenomen beelden of gebeurtenissen kunt u achteraf eenvoudig terugvinden en opslaan. Wij kunnen bij u op locatie een demonstratie geven en u laten zien hoe het werkt en wat de kwaliteit is van de beelden. Het zal u verrassen en verbazen wat de mogelijkheden zijn.

Gratis advies? Bel 078-6105922 of maak een afspraak.

Kies voor Veiligheid en Zekerheid.