Echt Veilig
Direct persoonlijk contact?
Bel 078-6105922

Veilig wonen, veilig werken, daar gaan we voor!

Echtveilig is een innovatief beveiligingsbedrijf met een passie voor beveiliging, vandaar ook dat al onze monteurs beschikken over het felbegeerde TBV  diploma (Technicus Beveiligingsinstallaties) en daar zijn wij trots op! Samen met u zoeken wij de meest passende oplossing, hierdoor zijn wij ieder beveiligingsrisico de baas.

Wij geloven sterk dat je een product moet kunnen installeren en programmeren alvorens je het een klant kan adviseren, daarom installeren onze adviseurs en kunnen onze monteurs ook adviseren. Wij zien onszelf graag als een bedrijf met een “geen onzin mouwen oprollen en werken” instelling en zijn er ook van overtuigd dat deze instelling altijd voor het beste resultaat zorgt.

Historie en veel ervaring

Sinds onze start in 1999 zijn wij gespecialiseerd in draadloze beveiligingstechniek en we kunnen met recht zeggen dat we hiermee vooruitlopend en toonaangevend zijn geweest! In de loop der jaren heeft ons bedrijf een gezonde groei doorgemaakt, in 2005 zijn wij erkend door het V.E.B. (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven).

Ons assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid en zo installeren we, behalve draadloze inbraakalarmsystemen, ook bedrade inbraakalarmsystemen, camera’s, toegangscontrole, hang- en sluitwerk, sloten, cilinders met kerntrek beveiliging en veiligheidsbeslag.

Onze klantenkring is zeer gevarieerd, wij beveiligen o.a. woningen, bedrijfsruimtes, kantoren, winkels en praktijkruimtes, maar ook bijvoorbeeld windmolens, schepen, bedrijfsterreinen, fabriekshallen, appartementencomplexen en tijdelijke locaties.

Onze medewerkers

Rolf Blaak

Sinds 2008 werk ik binnen dit bedrijf en houd ik mij als technicus beveiligingsinstallaties (TBV) bezig met het adviseren en verkopen van beveiligingsinstallaties, alsmede het installeren en onderhouden van deze systemen. Samen met mijn collega’s is het ons hoofddoel om mensen een veilig gevoel te geven.

Jesse van ‘t Hof

Sinds 2011 heb ik het voorrecht deel te mogen uitmaken van dit fantastische team. Als technicus beveiligings-installaties (TBV) kan ik u voorzien van advies, ontwerp en uitvoering van uw beveiligingsplan. Tevens kan ik met mijn jaren lange ervaring binnen de mechanische beveiliging, het ontwerpen, plaatsen en beheren van sluitsystemen voor u realiseren.

Ruben Annegarn

Al weer bijna een jaar draai ik mee met het team van Echtveilig. Regelmatig installeer ik onze hoogwaardige alarmsystemen en ook wanneer er onderhoud gedaan moet worden aan uw alarmsysteem, ben ik u graag van dienst. Met mijn achtergrond in de interieurbouw ben ik misschien wel de snelste monteur van Echtveilig.

André van Wingerden

Per 1 november ben ik het nieuwste lid van de Echtveilig familie. Net als Ruben ben ik zeer behendig met een boormachine, schroeftol en waterpas. Ik ben de momenteel de rechterhand van de installateurs, maar spoedig zult u mij alleen treffen bij de installatie of het onderhoud van uw camera- of alarmsysteem.

Wiljan Ritmeester

Sinds november 2018 ben ik wederom lid van de Echt Veilig familie. Mijn werkzaamheden bevinden zich vooral op het commerciële vlak, u zult mij derhalve treffen als aanspreekpunt voor informatie over onze diensten en producten, en voor adviezen over zaken als plaatsing of uitbreiding van een alarmsysteem of camerasysteem.

Peter Blaak

Ik ben Safe Home Security B.V. gestart in 2000. Nu bijna 19 jaar verder heb ik mijn passie kunnen overbrengen op een groep zeer kundige en enthousiaste medewerkers, die iedere dag met 100% inzet bezig zijn met het beveiligen van woonhuizen en bedrijven. Wij werken met de nieuwste technieken, maar altijd met een oer-oud motto: Klant is koning!.

Robert Melman

Ik ben sinds september 2014 werkzaam bij Echt Veilig. Uiteraard ben ook ik inmiddels in het bezit van het TBV diploma en kan u in samenwerking met mijn gekwalificeerde collega’s voorzien van een gedegen advies, een professionele installatie en kundig onderhoud. Mijn taken liggen vooral op het gebied van marketing en ICT.

Geke de Jong

Al 10 jaar werk ik met veel plezier bij Safe Home Security B.V. in Zwijndrecht. Ik ben verantwoordelijk voor het inplannen van onze jongens en veelal ben ik uw eerste aanspreekpunt wanneer u telefonisch contact zoekt met ons.

Maureen Blaak

Al sinds de oprichting van Safe Home Security B.V. ben ik verantwoordelijk voor de administratie van ons bedrijf. Van de eerste acquisitie voor een kleine zelfstandige in 2000 tot alle administratieve taken van de huidige goed geoliede machine. En dit nog altijd met de liefde en het plezier van dag één.

Iets voor jou?

Ben jij een gedegen en gedreven verkoper, die niet alleen producten wil wegzetten, maar vooral de mensen wil voorzien van een goed advies? Zijn Veiligheid en Betrouwbaarheid je 2e en 3e naam en heb je behoefte aan bijzonder leuke collega's? Laat iets van je horen!

Zeker iets voor jou!

Ben je handig met computers en niet bang van een schroevendraaier of accutol? Vind je het leuk om te werken met de modernste technieken op het gebied van alarm- en camerasystemen? Wij hebben ruimte voor een pro-actieve en leergierige monteur.

Gratis advies? Bel 078-6105922 of maak een afspraak.

Kies voor Veiligheid en Zekerheid.