Echt Veilig
Direct persoonlijk contact?
Bel 078-6105922

Veilig wonen, veilig werken, daar gaan we voor!

Echtveilig is een innovatief beveiligingsbedrijf met een passie voor beveiliging, vandaar ook dat al onze monteurs beschikken over het felbegeerde TBV  diploma (Technicus Beveiligingsinstallaties) en daar zijn wij trots op! Samen met u zoeken wij de meest passende oplossing, hierdoor zijn wij ieder beveiligingsrisico de baas.

Wij geloven sterk dat je een product moet kunnen installeren en programmeren alvorens je het een klant kan adviseren, daarom installeren onze adviseurs en kunnen onze monteurs ook adviseren. Wij zien onszelf graag als een bedrijf met een “geen onzin mouwen oprollen en werken” instelling en zijn er ook van overtuigd dat deze instelling altijd voor het beste resultaat zorgt.

Historie en veel ervaring

Sinds onze start in 1999 zijn wij gespecialiseerd in draadloze beveiligingstechniek en we kunnen met recht zeggen dat we hiermee vooruitlopend en toonaangevend zijn geweest! In de loop der jaren heeft ons bedrijf een gezonde groei doorgemaakt, in 2005 zijn wij erkend door het V.E.B. (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven).

Ons assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid en zo installeren we, behalve draadloze inbraakalarmsystemen, ook bedrade inbraakalarmsystemen, camera’s, toegangscontrole, hang- en sluitwerk, sloten, cilinders met kerntrek beveiliging en veiligheidsbeslag.

Onze klantenkring is zeer gevarieerd, wij beveiligen o.a. woningen, bedrijfsruimtes, kantoren, winkels en praktijkruimtes, maar ook bijvoorbeeld windmolens, schepen, bedrijfsterreinen, fabriekshallen, appartementencomplexen en tijdelijke locaties.

Onze medewerkers

Rolf Blaak

Sinds 2008 werk ik binnen dit bedrijf en houd ik mij als technicus beveiligingsinstallaties (TBV) bezig met het adviseren en verkopen van beveiligingsinstallaties, alsmede het installeren en onderhouden van deze systemen. Samen met mijn collega’s is het ons hoofddoel om mensen een veilig gevoel te geven.

Jesse van ‘t Hof

Sinds 2011 heb ik het voorrecht deel te mogen uitmaken van een fantastisch team aan collega`s. Ons bedrijf is in 20 jaar tijd gegroeid tot een professioneel beveiligingsbedrijf waar de klant centraal staat, en we totaal oplossingen maken voor particulieren en bedrijven. Beveiligen is een vak van vertrouwen en betrokkenheid, waarbij de klant centraal staat. Als technicus beveiligingsinstallaties (TBV) kan ik u het hele traject voorzien van advies, ontwerp en uitvoering van uw beveiligingsplan. Ook mijn jaren lange ervaring binnen de mechanische beveiliging, waaronder het ontwerpen, plaatsen en beheren van sluitsystemen geeft u de mogelijkheid dit vraagstuk bij ons neer te leggen, ook voor bestaande systemen. Hopelijk mogen wij u verwelkomen als klant binnen ons bedrijf, en kunnen wij u een “Echtveilig” beleving geven!

Maureen Blaak

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het doen van de administratie van ons bedrijf. Ik ben al sinds de oprichting van Safe Home Security B.V. werkzaam binnen het bedrijf en doe dit met veel liefde en plezier.

Geke de Jong

Al 10 jaar werk ik met veel plezier bij Safe Home Security B.V. in Zwijndrecht. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn het uitvoeren van administratieve handelingen en tevens ben ik verantwoordelijk voor het inplannen van de onderhoudsmonteurs. In veel gevallen ben ik uw eerste aanspreekpunt wanneer er een afspraak met u ingepland wordt.

Peter Blaak

Ik ben het bedrijf Safe Home Security B.V. gestart in 2000. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een gezond bedrijf waarin mensen werken die iedere dag weer met 100% inzet hun werk doen omdat ze het leuk vinden om met veiligheid bezig te zijn.

Robert Melman

Ik ben sinds september 2014 werkzaam bij Echt Veilig. Uiteraard ben ook ik inmiddels in het bezit van het TBV diploma en kan u in samenwerking met mijn gekwalificeerde collega’s voorzien van een gedegen advies, een professionele installatie en kundig onderhoud. U zult mij echter niet vaak meer zien op de werkvloer, maar op het gebied van marketing en ICT zal ik mijn steentje blijven bijdragen.

Ruben Annegarn

Al weer bijna een jaar draai ik mee met het team van Echtveilig. Regelmatig installeer ik onze hoogwaardige alarmsystemen en ook wanneer er onderhoud gedaan moet worden aan uw alarmsysteem, ben ik u graag van dienst. Met mijn achtergrond in de interieurbouw ben ik misschien wel de snelste monteur van Echtveilig.

André van Wingerden

Per 1 november ben ik het nieuwste lid van de Echtveilig familie. De eerste tijd zal ik assisteren bij onderhoud en installatie, maar ik hoop u spoedig zelfstandig te kunnen helpen.

Wiljan Ritmeester

Sinds november 2018 ben ik wederom lid van de Echt Veilig familie. Mijn werkzaamheden bevinden zich vooral op het commerciële vlak, u zult mij derhalve treffen als aanspreekpunt voor informatie over onze producten en voor adviezen over zaken als plaatsing of uitbreiding van een alarmsysteem.

Iets voor jou?

Ben jij een gedegen en gedreven verkoper, die niet alleen producten wil wegzetten, maar vooral de mensen wil voorzien van een goed advies? Zijn Veiligheid en Betrouwbaarheid je 2e en 3e naam en heb je behoefte aan bijzonder leuke collega's? Laat iets van je horen!

Echt iets voor jou?

Weet je nog wat van alles, en alles van nog wat? Wij hebben een mooi plekje voor een administratieve duizendpoot. Dit vullen wij aan met goede sfeer en versgemalen koffie. Kom jij ons versterken?

Gratis advies? Bel 078-6105922 of maak een afspraak.

Kies voor Veiligheid en Zekerheid.