Echt Veilig
Direct persoonlijk contact?
Bel 078-6105922

Medewerkers

Peter Blaak

Ik ben Safe Home Security B.V. gestart in 2000. Nu bijna 19 jaar verder heb ik mijn passie kunnen overbrengen op een groep zeer kundige en enthousiaste medewerkers, die iedere dag met 100% inzet bezig zijn met het beveiligen van woonhuizen en bedrijven. Wij werken met de nieuwste technieken, maar altijd met een oer-oud motto: Klant is koning!.

Maureen Blaak

Al sinds de oprichting van Safe Home Security B.V. ben ik verantwoordelijk voor de administratie van ons bedrijf. Van de eerste acquisitie voor een kleine zelfstandige in 2000 tot alle administratieve taken van de huidige goed geoliede machine. En dit nog altijd met de liefde en het plezier van dag één.

Rolf Blaak

Sinds 2008 werk ik binnen dit bedrijf en houd ik mij als technicus beveiligingsinstallaties (TBV) bezig met het adviseren en verkopen van beveiligingsinstallaties, alsmede het installeren en onderhouden van deze systemen. Samen met mijn collega’s is het ons hoofddoel om mensen een veilig gevoel te geven.

Geke de Jong

Al 10 jaar werk ik met veel plezier bij Safe Home Security B.V. in Zwijndrecht. Ik ben verantwoordelijk voor het inplannen van onze jongens en veelal ben ik uw eerste aanspreekpunt wanneer u telefonisch contact zoekt met ons.

Jesse van ‘t Hof

Sinds 2011 heb ik het voorrecht deel te mogen uitmaken van dit fantastische team. Als technicus beveiligings-installaties (TBV) kan ik u voorzien van advies, ontwerp en uitvoering van uw beveiligingsplan. Tevens kan ik met mijn jaren lange ervaring binnen de mechanische beveiliging, het ontwerpen, plaatsen en beheren van sluitsystemen voor u realiseren.

Robert Melman

Ik ben sinds september 2014 werkzaam bij Echt Veilig. Uiteraard ben ook ik inmiddels in het bezit van het TBV diploma en kan u in samenwerking met mijn gekwalificeerde collega’s voorzien van een gedegen advies, een professionele installatie en kundig onderhoud. Mijn taken liggen vooral op het gebied van marketing en ICT.

Ruben Annegarn

Al weer bijna een jaar draai ik mee met het team van Echtveilig. Regelmatig installeer ik onze hoogwaardige alarmsystemen en ook wanneer er onderhoud gedaan moet worden aan uw alarmsysteem, ben ik u graag van dienst. Met mijn achtergrond in de interieurbouw ben ik misschien wel de snelste monteur van Echtveilig.

Iets voor jou?

Ben jij een gedegen en gedreven verkoper, die niet alleen producten wil wegzetten, maar vooral de mensen wil voorzien van een goed advies? Zijn Veiligheid en Betrouwbaarheid je 2e en 3e naam en heb je behoefte aan bijzonder leuke collega's? Laat iets van je horen!

Echt iets voor jou?

Weet je nog wat van alles, en alles van nog wat? Wij hebben een mooi plekje voor een administratieve duizendpoot. Dit vullen wij aan met goede sfeer en versgemalen koffie. Kom jij ons versterken?

Gratis advies? Bel 078-6105922 of maak een afspraak.

Kies voor Veiligheid en Zekerheid.