Brandmeldsysteem

Beperk de tijd, direct actie bij brand!

Plan nu een gratis adviesgesprek
Brandalarm

Van essentieel belang!

Volledige brandbeveiliging red levens!

Een Pro brandmeldsysteem van Echtveilig is van essentieel belang voor uw veiligheid. Rookmelders en CO2-melders kunnen levens redden en zijn vaak verplicht bij uw verzekering. Een brandmeldsysteem is een cruciale investering om de veiligheid van uzelf, uw werknemers en uw eigendommen te waarborgen. Een Pro brandmeldsysteem van Echtveilig biedt geavanceerde technologie die vroegtijdig waarschuwt bij rook- en koolmonoxidevergiftiging.

 

Beperk de tijd, direct actie bij brand!

Rookmelders redden levens!

Rookmelders detecteren snel de aanwezigheid van rook waardoor u kostbare tijd krijgt om te ontsnappen voordat de situatie escaleert. CO2-melders zijn essentieel omdat koolmonoxide een kleurloos en geurloos gas is waardoor inademen dodelijk kan zijn. Ze detecteren deze giftige stof en geven direct alarm. Daarnaast vereisen veel verzekeringsmaatschappijen een gecertificeerd brandmeldsysteem als voorwaarde voor het afsluiten van een polis. Door te voldoen aan deze vereisten kunt u niet alleen de veiligheid garanderen maar ook in aanmerking komen voor eventuele verzekeringsclaims mocht er zich toch iets voordoen. Kortom, investeer in een Pro brandmeldsysteem van Echtveilig om uw veiligheid te waarborgen. Het kan levens redden en voldoet vaak aan verzekeringsvereisten. Neem geen risico's wanneer het gaat om brandveiligheid!

 

Direct op de hoogte

Voor meerdere gebruikers

Wat dit systeem nog beter maakt is de beveiligingsapp die gekoppeld is aan uw telefoon. U ontvangt direct een melding op uw smartphone zodra er een gevaarlijke situatie wordt gedetecteerd. Deze functie stelt ook meerdere gebruikers in staat om de meldingen te ontvangen wat ideaal is voor bedrijven met personeel en werknemers. Kortom, investeren in het Pro brandmeldsysteem van Echtveilig is een slimme keuze voor iedereen die waarde hecht aan zijn veiligheid. Neem geen risico's en zorg ervoor dat u tijdig op de hoogte bent bij een noodsituatie.

 

Beperk de tijd, direct actie bij brand!