Toegangscontrole

Maak je beveiliging volledig!

Plan nu een gratis adviesgesprek
App

Toegangscontrole

Slim en effectief!

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u welke personen er in welke ruimtes van uw bedrijf binnen mogen komen. Wij leveren, installeren en onderhouden hier diverse type systemen en oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt sleutelplan met gecertificeerde sleutels. De toegangscontrole wordt passend gemaakt aan uw wensen en werkomgeving.

Maak je beveiliging volledig!

Mogelijkheden

Exclusieve toegangspassen of ID tags zijn veel gebruikte manieren om personen toegang te verlenen. Biometrielezers, zoals een vingerafdruk of een irisscan worden steeds meer toegepast om iemand wel of geen toegang te geven tot een ruimte of terrein. Ook het aansturen van een poort, door middel van een kentekencamera die kentekenplaten leest, is een optie.

Dat noemen we Echtveilig

Onze systemen zijn eenvoudig in gebruik, compact en kunnen standalone werken. Onze systemen kunnen worden ingezet in kleine tot zeer grote bedrijven of panden. Buiten de professionaliteit van ons toegangscontrolesysteem zijn ze voor iedere gebruiker een betaalbare oplossing. Dankzij het standalone karakter van het systeem blijven de kosten laag en kan op eenvoudige wijze worden uitgebouwd tot een geïntegreerde beveilingsoplossing.

Maak je beveiliging volledig!
Maak je beveiliging volledig!

Voordelen van Echtveilig

  • Eenvoudig in gebruik
  • Snel beveiligingsadvies op maat en installatie
  • Uniek sleutelsysteem
  • Gecertificeerd ( exclusief sleutelplan)
  • Eenvoudig beheer van gebruikers
  • Schaalbaar toegangscontrolesysteem
  • Compleet en professioneel geïnstalleerd

Gratis advies

Weten welk beveiligingssysteem past bij uw specifieke situatie? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Bel direct met één van onze adviseurs of vraag een kosteloos adviesgesprek aan. Bel ons op 078-6105922 of vul ons contactformulier in en u wordt snel teruggebeld door één van onze beveiligingsspecialisten.

Maak je beveiliging volledig!