Alarmsystemen

Inbraak kunt u voorkomen!

Plan nu een gratis adviesgesprek
App

Inbraakbeveiliging voor uw woning

Want daar moet u zich veilig voelen!

Helaas leven we in een wereld waarbij het niet vanzelfsprekend is dat anderen van je spullen afblijven. Het is allang niet meer zo dat inbrekers alleen op zoek zijn naar dure schilderijen, horloges of juwelen. Aangezien bijna ieder huishouden is voorzien van laptops, smartphones, betaalpassen, tablets en spelcomputers is iedere woning potentieel interessant.

Inbraak kunt u voorkomen!

Volledige bescherming

Verminder inbraak met 95%

Veel onderzoeken wijzen uit dat uw woning beter beschermt is als u maatregelen neemt tegen ongenode gasten. Of het nou gaat om inbrekers of vandalen, ze deinzen sneller terug bij het signaleren van een goede beveiliging. Echtveilig biedt professionele methoden om ongewenste bezoekers buiten te houden, uw eigendommen te beveiligen en hetgeen u lief is te beschermen. 

Beperk de tijd

Maak het ze niet te gemakkelijk!
Als bij een inbraak het alarmsysteem afgaat begint de klok voor inbrekers te lopen: hun aanwezigheid is gedetecteerd. De sirene gaat af en zal het rustig doorzoeken van je huis onmogelijk maken. Iedere seconde wordt de kans groter dat het alarm wordt opgevolgd door buren, bewoners of de politie die ineens op de stoep kunnen staan. Voorkom dus dat inbrekers ongestoord lange tijd kunnen doorbrengen in je woning.

 

Inbraak kunt u voorkomen!
Inbraak kunt u voorkomen!

Beveiligings App

Met de opkomst van technologie is het nu nog eenvoudiger om je huis te beveiligen. Met een beveiligings app op je telefoon heb je de volledige controle over je alarmsysteem en alarmering, allemaal met slechts een paar tikken op je scherm. Bovendien kun je met deze apps real-time meldingen ontvangen als er iets verdachts gebeurt in jouw huis. Of het nu gaat om een ongeautoriseerde toegang of een rookmelder die afgaat, je wordt direct op de hoogte gesteld, waar je ook bent.

Brandveiligheid

Onmisbaar in ieder huishouden!

Brand en koolmonoxide kunnen levensbedreigend zijn. Bescherm uw gezin en woning, of bedrijf door het plaatsen van brand- en CO2-melders, zo wordt u tijdig gewaarschuwd in geval van een incident. Plaats brandmelders op iedere verdieping, een CO2-melder bij de CV ketel dan bent u optimaal beschermd.

Inbraak kunt u voorkomen!