Camera systemen

De preventieve werking van camera's

Plan nu een gratis adviesgesprek
App

Camera's voor thuis

Een extra oogje in het zeil!
U kunt uw woning ook beveiligen door middel van camera’s. Een professioneel en degelijk camerasysteem van Echtveilig vormt een perfecte basis voor de beveiliging van uw woonhuis en gezin. Zo kunt u 24 uur per dag rechtstreeks en live de beelden bekijken op uw mobiel, tablet of computer. Altijd perfect zicht op uw woning, ja ook 's nachts haarscherp beeld volledig in kleur. De opgenomen beelden of gebeurtenissen kunt u achteraf gemakkelijk terugvinden en opslaan.

 

De preventieve werking van camera's

Preventieve werking

Een professioneel en degelijk camerasysteem van Echtveilig vormt een goede basis voor de beveiliging van uw woonhuis en gezin. Onze camera’s zijn vandaalbestendig en voorzien van infrarood verlichting en Nightvision technologie, zodat zij ook ‘s nachts een helder beeld geven. 

Sterker bewijs is er niet. Altijd perfect zicht op wat er in en rondom uw huis gebeurt, dat noemen wij Echtveilig. Door de preventieve werking van de aanwezige camera’s kunt u al veel problemen voorkomen of juist achteraf problemen oplossen. 

Altijd perfect zicht op uw woning

Highwatch camerasysteem: de naam zegt al genoeg! Voor degene die kiest voor topkwaliteit en haarzuivere beelden. Onze Highwatch camera's zijn vandaalbestendig en voorzien van infrarood verlichting zodat zij ook 's nachts een helder beeld geven. De opgenomen beelden of gebeurtenissen kunt u achteraf gemakkelijk terugvinden en opslaan. Wij kunnen u op locatie een demonstratie geven en u laten zien hoe het werkt en wat de kwaliteit is van de beelden. Het zal u verbazen wat de mogelijkheden kunnen zijn.

De preventieve werking van camera's
De preventieve werking van camera's

Live inkijken

Waar u ook bent!

Via een mobiele app en web-app kunt u live inkijken. U ziet meteen wat er in en rond uw huis gebeurt, waar u ook bent. Deze app is uiteraard voorzien van de hoogste beveiligingsmaatregelen.

Camera's overal

Een camera op een paal rondom je tuin kan een effectieve manier zijn om je eigendommen te beveiligen. Deze camerabeveiligingssystemen zijn vandalismebestendig en kunnen in elke RAL-kleur worden geleverd, waardoor ze perfect passen bij de stijl van je huis. Wat deze camera's echt onderscheidt, is hun vermogen om 's nachts kleurenbeelden vast te leggen. Hierdoor kun je zelfs in het donker duidelijke en gedetailleerde beelden krijgen. Dit zorgt ervoor dat je altijd een oogje kunt houden op wat er buiten gebeurt, ongeacht het tijdstip. Daarnaast bieden deze camera's ook topkwaliteit beeldopname. Met scherpe resolutie en heldere details, mis je geen enkel belangrijk moment. Of het nu gaat om het bewaken van je tuin, het monitoren van de oprit of gewoon gemoedsrust creëren, deze camera's leveren resultaten waarop je kunt vertrouwen.

De preventieve werking van camera's